.

.

kemimoto UTV Szélvédő Szellőző, UTV Versa Légtelenítő Készlet Illik Polikarbonát Szélvédő, UTV Szellőző Kompatibilis a Polaris RZR/Ranger/Általános, Nem Vagyok Maverick X3, Pioneer, Kawasaki Teryx (2 DB)

kemimoto UTV Szélvédő Szellőző, UTV Versa Légtelenítő Készlet Illik Polikarbonát Szélvédő, UTV Szellőző Kompatibilis a Polaris

HUF 8098.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【Frissítse a szélvédőn】kemimoto szélvédő szellőző célja, hogy a hozzá szellőzés(teljes nyitott mód), valamint a leolvasztás & párátlanító(félig nyitott mód) jellemzői a szélvédőre.Továbbá, a versa-vent lehet hatékonyan blokkolja a szél, a víz, a törmelék ki a fülkéből a zárt állapotban.Nem csak ad egy jó vezetési élmény a meleg időjárás, de azt is biztosítja, világos első látás a hideg időjárás. 【DIY Az UTV】Ez a UTV ablak szellőző lehet helyezni az első szélvédő, hátsó szélvédő, s még a tetőt.Lehet DIY az UTV szerint általában szüksége van. 【Lezárt Gumi Tömítés】Az UTV légtelenítő készlet felszerelt gumi tömítés a jobb tömítés érdekében prevente víz ne csússzon be a taxiba. 【Telepítés Tippek】A szélvédőre kell vágni a telepítés során, kérjük, legyen óvatos, olvassa el az utasításokat, mielőtt a telepítés.Csak vágjon polikarbonát szélvédőre. 【Csomag Tartalmazza】Az UTV szellőző telepíteni a készlet tartalmaz két kemimoto UTV szellőzők, vágás sablon, utasítás, valamint szerelési hardver szükséges.Hozzátette, jó levegő áramlását a leolvasztás & párátlanító funkciók, anélkül, hogy vesz egy új szélvédő!!!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik