.

.

CowCity Eldobható poharat, Adagoló, Fürdőszobai pohártartó Fit 3 oz-6 oz Papercup, Fa Papercup Adagoló Szájvíz Fürdőszoba, Konyha Parti Sáv Számláló Decor (Fehér)

CowCity Eldobható poharat, Adagoló, Fürdőszobai pohártartó Fit 3 oz-6 oz Papercup, Fa Papercup Adagoló Szájvíz Fürdőszoba,

HUF 2293.65
Áruk mennyisége
Elérhető

100% - Ban Szilárd Paulownia Fa. 【Wc Csésze Adagoló】A papír kupa adagoló rendelkezik, több tucat csésze a mosdó, tartja az eldobható poharak egy helyen anélkül, hogy telepíteni valamit a falra.Kényelmes szájvizet vagy csak öblítés szája után fogmosás, a mosogató, a mester fürdőszoba, vendég szoba. 【Kompakt Méret】A méret a pohártartó nagyjából 3.39 x 3.39 x 3.39 hüvelyk, ami elfér 3 dkg 6 dkg papírpohár.Elég kicsi ahhoz, hogy ül a sarokban, a hiúság, nem foglal sok helyet a mosogató, a mosdó. 【Elegáns Kinézetű】Fehér színű nagyon sokoldalú, egyszerű design, mind gyönyörű, nagyon praktikus.A szájvíz kupa adagoló nem hogy magára vonja a figyelmet, harmóniák hát a többi dekoráció.Akár a fürdőszobában, vagy a vendég fürdőszoba nagyon elegáns, illett volna bármilyen konyhai dekoráció is. 【Könnyen tisztítható】A kupa adagoló készülnek szilárd Paulownia fa, mint más anyagok, a pohártartó, nem könnyű, hogy foltos vagy rozsdás.Egyszerű design azt jelenti, hogy lehet tisztítani könnyen, finoman törölje át egy száraz papírtörlővel vagy mosogatórongy. 【Nem-csúszásmentes Alátét】Mosogató lehet könnyen kap fröcskölt a víz.Az eldobható papír kupa adagoló összesen 4 csúszásmentes párna az alján, így nem csúszik el könnyen, valamint azt is biztosítják, hogy ne karcolja meg a lefolyót.Ülj szépen a mosdó, kompakt méret, nem foglal sok helyet a mosdó.A fürdőszobai pohártartó tartani 3-6 oz papír kupa, kényelmes szájvizet vagy csak öblítés szája után fogmosás, a mosogató.A szájvíz kupa adagoló készült szilárd paulownia fa, úgy néz ki, elegáns, gyönyörű.Akár a fürdőszobában, vagy a vendég fürdőszoba, nagyon elegáns.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik