.

.

BlazePod LED Vaku Reflex Képzés Hüvely Ökölvívó & Harcművészeti Sport. Javítja a Felfogás, Reakció idő, Sebesség & Agility - az Edzők, illetve Egyének edzőtermekről, Dojo, Stb.

BlazePod LED Vaku Reflex Képzés Hüvely Ökölvívó & Harcművészeti Sport. Javítja a Felfogás, Reakció idő, Sebesség & Agility

HUF 53865.00
Áruk mennyisége
Elérhető

✔️ BLAZEPODS MEGERŐSÍTETT KÉPZÉS : Élesítés a harcosok agyi feldolgozás sebessége gyorsabb, hatékonyabb reakciók, miközben javítja a figyelmet a terület a támadás, hogy jobban megfeleljen az ellenfelek mozgását használja az intuitív HÜVELY különböző tevékenységek.Segítsen nekik szerezni, hogy harcolni szélén!. ✔️ BLAZEPODS MEGERŐSÍTETT KÉPZÉS : Élesítés a harcosok agyi feldolgozás sebessége gyorsabb, hatékonyabb reakciók, miközben javítja a figyelmet a terület a támadás, hogy jobban megfeleljen az ellenfelek mozgását használja az intuitív HÜVELY különböző tevékenységek.Segítsen nekik szerezni, hogy harcolni szélén!. ✔️MINDEN KEREK SPORT TELJESÍTMÉNY : Blaze Pod tervezték javítása fitness, valamint a kognitív döntéshozatali, illetve fokozására, egyedi harci képességek.Reagálni támadni, a teljesítmény, illetve légkondicionáló, gyűrű mozgás, gyorsaság, erő minden megerősített ezekkel üdítő képzés hüvely. ✔️ INTUITÍV HÜVELY Blaze Pod az egyedi tervezésű vizuális cue világítás Hüvely rendkívül intuitív nem gombok vagy mozgó alkatrészek.Ők csatlakoztassa egyszerűen a Blaze Pod app, vagy powered by Bluetooth low energy.A Hüvely világít a nagy teljesítményű RGB Led-ek, 8 szín közül, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja minden tevékenység, a különböző színek a különböző felhasználók számára.A gyermekek, az idősek, a rajongók, hogy profi sportolók, Blaze Pod van Hüvelyek egy nagy motiváló erő, minden korban, vagy a fitness szintjét. ✔️BLAZEPOD EDZŐ KÉSZLET TARTALMAZ : A Tréner készlet tartalmaz 6 LED-pod, hogy hozzon létre a legnagyobb kihívást jelentő tevékenységek, versenyek vizsgálatok a sportolók, illetve gyakornokok.Jön egy töltés alap, valamint a hivatalos Blaze Pod kagyló, védőtok, amely illeszkedik a 6 Db. ✔️ KAPCSOLATOK & TARTÓSSÁG Blaze Pod hosszútávú auto-kapcsolat eléri a 40 métert, biztosítva kapcsolat tevékenységek széles köre számos különböző beállításokat.A klán célja, hogy rendkívül tartós, ellenáll a magas fordulatszám az ütéseket, illetve intenzív rugdossa a harcosok egyáltalán súly szint.Javítása, a készségek széles választéka előre meghatározott fúrók, hogy a cél harcművészet, készségek, képességek, amelyek magukban foglalják a homokzsákot, lábmunka, rúgások, sőt még többet is.A Hüvely célja a magas-hatás képzés, valamint ellenáll a magas-speed ütéstől intenzív rugdossa a harcosok egyáltalán súly szint.A villogó vizuális jelek szimulálására nyílások a sparring ellenfél javítása, gyors reakciók, okos válaszokat a harcot.Reagálni gyorsabb & növelheti a teljesítményt, valós idejű nyomon a fejlődést le a milliszekundumos!.Kövesse nyomon a teljesítmény minden érintse meg a ki-kisasszony-hit, hogy az intézkedés a reakció idő le a milliszekundum.Elemezze az eredmények szerint a tevékenység vagy a játékosok, az App.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik