.

.

Dapawas Mini Bicikli Pumpa - Kompakt, Könnyű Országúti Kerékpár gumiabroncs Szivattyú. Kompakt, Könnyű, Könnyen Fix, hogy a Keret A Motort. A Legjobb inflator Utcai, Hegyre, BMX Kerékpár.

Dapawas Mini Bicikli Pumpa - Kompakt, Könnyű Országúti Kerékpár gumiabroncs Szivattyú. Kompakt, Könnyű, Könnyen Fix, hogy a

HUF 2386.80
Áruk mennyisége
Elérhető

Masszív, strapabíró : A hordozható kerékpár gumiabroncs szivattyú készült kiváló minőségű CNC megmunkált alumínium ötvözetből készült, ami tartós, precíz alkatrészek, jobban érzem magam.Hordozható, könnyű : A mini kerékpár súlya körülbelül 200 gramm, valamint elég tartós, de elég kicsi, hogy elférjen könnyen a kerékpár táska.ez a Motor szivattyú jön a Keret mount, akkor könnyen szerelt Lovagolt kerékpár/bicikli/MTB/BMW kerékpárok.Háztartási szivattyú eszköz : Biztosítja szelep tűt használni a mindennapi életben, alkalmas minden típusú kerékpár golyó.Rejtett tömlő : adja meg a nehezen elérhető helyeken.A tömlő lehet sodrott 360° - ideális ügyetlen, kompakt vagy kellemetlen szelep elhelyezése.Húzza ki a kart, hogy szivattyúzni, illetve visszavonja, ha elkészült. 100% Elégedettség Garancia : Minden megrendelést tudunk elfogadni 90 napig ingyenes, vissza pedig pénz-visszafizetési garanciát.Minden termékünk által , így ha bármilyen termék kérdés, mi lesz boldog, hogy az ön számára ingyenes vissza vagy csere szolgáltatás.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik