.

.

Gemjia Szűrőedény Set - 2 Összecsukható Colanders,magában Foglalja a 2 Lehajtható Szilikon Strainers Méretben 3 Liter, 5 Liter,Biztonságos Konyha Összecsukható Szűrő Tésztát,Zöldségeket, Gyümölcsöket,BPA Mentes (Kék)

Gemjia Szűrőedény Set - 2 Összecsukható Colanders,magában Foglalja a 2 Lehajtható Szilikon Strainers Méretben 3 Liter, 5 Liter,Biztonságos

HUF 1834.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【Multi Funkciós】Az összecsukható szűrőedény lehet használni, hogy tiszta, száraz legtöbb élelmiszerek, mint a tészta, saláta levelek, burgonya, friss zöldség, friss gyümölcs, hús, stb. 【Helytakarékos】Az összecsukható szűrőedény kevesebb, mint 1,5 méter méretű, miután hajtogatott, valamint kényelmes helyet minden szekrényt, fiókot, stb. ami nagyban ment az űrbe.Ideális választás a kemping, valamint a túra. 【Biztonságos Anyag】Az összecsukható szűrőedény készült biztonságos, egészséges szilikon anyag, nem BPA, nem furcsa szaga, így nem lesz semmilyen hatással van az egészségre.Azonban felhívjuk a figyelmet, hogy a magas hőmérséklet az ellenállás korlátozza 175℉, ezért kérjük, ne tedd a sütőbe, majd más helyen, ahol a hőmérséklet túl magas. 【Ötletes Design】Ergonomikus kialakítású műanyag kilincs, nagy kivájt oldalán, alul egyenletesen oszlik el vízelvezető lyukak könnyebb csepegtesse le a felesleges víz, olaj vagy egészségtelen zsír, mint a hagyományos kivájt alsó design. 【Minőségi Szolgáltatás】nagy jelentőséget tulajdonítunk a felhasználói élményt.Ha találkozott olyan problémával a használatát a termék, akkor lépjen kapcsolatba Gemjia bármikor 90 napon belül, mi pedig rendesen kezelni 24 órán belül.Abban az esetben, minőségi probléma, garantáljuk a teljes vételárat, valamint elküldjük önnek egy új összecsukható szűrőedény ingyen.Anyagok.Az összecsukható szűrőedény készült biztonságos, egészséges szilikon anyag, nem BPA, nem furcsa szaga, így nem lesz semmilyen hatással van az egészségre.Kérdés lehet, hogy aggódik. 1. Nem egy sütő, mikrohullámú sütő, stb.Amennyiben a hőmérséklet túl magas. 2. Összecsukható szűrőedény beállítás nem használható öblítsük le a rizs. 3. Ez nem lehet használni, hogy a gőz zöldséget, mert a magas hőmérséklet elolvad benne. 4. Az összecsukható szűrőedény, nyugodtan tedd a mosogatógép.Termék Részletek pedig Érdekel.Anyagok : BPA Mentes Szilikon test, Műanyag alap.Mérete : 9.6 a*7.9 a(Kis)12*9.5 a(Nagy).Összecsukott magasság : 1.3 a (Kis) 1.6 a (Nagy).Kiterjesztett magasság : 3.3 (Kicsi) 4(Nagy).Termék Részletek pedig Érdekel.Anyagok : BPA Mentes Szilikon test, Műanyag alap.Mérete : 9.6 a*7.9 a(Kis)12*9.5 a(Nagy).Összecsukott magasság : 1.3 a (Kis) 1.6 a (Nagy).Kiterjesztett magasság : 3.3 (Kicsi) 4(Nagy).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik