.

.

Konyha Kihúzható Szűrő, a Mosogató Felett Szűrőedény Szűrő Kosár, Mosogató Szűrőedény Szűrő Kosár - Mosd meg a Zöldségeket, Gyümölcsöket, Csatorna Főtt Tészta Száraz Ételek, Hordozható Gátló (Zöld)

Konyha Kihúzható Szűrő, a Mosogató Felett Szűrőedény Szűrő Kosár, Mosogató Szűrőedény Szűrő Kosár - Mosd meg a Zöldségeket,

HUF 1605.15
Áruk mennyisége
Elérhető

❤ Bővíthető Rosta - A rosta bővíthető a 14.2 Cm(36.2 cm) 19.5 Cm(49.4 cm), hogy illeszkedjen a nyelvoktatás különböző méretű tartsa több élelmiszer, gyümölcs.Ezt fel lehet használni, mint egy mosogató, majd szabadon álló pulton vagy asztalra. ❤ Gyorsan merül - Egyenletesen elosztott lyuk az alján a kosár segíteni lefolyó víz gyorsan, miközben megakadályozza az élelmiszer esik le a lefolyón.Két fogantyúk kényelmes, hogy tartsa meg pihenni az ajak, mosogató, kényelmes törzs élelmiszerek. ❤ Többcélú - Alkalmas öblítés zöldség-gyümölcs a konyhában, használni, mint egy kosár, a munkapad, használni, mint egy szűrő, a mosogató felett, vagy levegőn szárított ételek, ez az ideális szűrés, mosás, majd öblítsük ki. ❤ Magas Minőségű & Tartós - A rosta készült kiváló minőségű anyagból.Ez BPA szabad mosogatógépben is tisztítható.Hőálló akár 230° F/ 110°C. Vastag, tartós műanyagból készült jó teherbíró képességét, nem könnyű megtörni, hosszú élettartam. ❤ Helytakarékos - A bővíthető kialakítás, hogy nagyon kényelmes, hogy a boltban minden konyhában fiókban, szekrényben vagy szárító tálca, anélkül, hogy túl sok helyet. ● A szabad behúzható design nagyon rugalmas.Lehet helyezni a nyelvoktatás különböző méretben. ● Kihúzható szűrőedény alkalmas elvezetését élelmiszer, víz, mosás, gyümölcsök, zöldségek, valamint evőeszközök, meg is lehet használni, mint egy tároló kosár. ● A behúzható design nagyon kényelmes, hogy tárolja őket a konyhában, fiókok, szekrények vagy szárítás tálcák, anélkül, hogy túl sok helyet. ● A kezét szabadon lehet használni, mint egy jó dolog a takarítás, de azért is, tároló, színes színek, fény divatos élet.A rosta állítható, hogy illeszkedjen süllyed, különböző méretben.Ez a konyha szűrőedény a mosogató felett, különleges design kihúzható.Állítható között 14.3 inch(36.3 cm) 19.4 inch(49.2 cm), amely alkalmas különböző méretű süllyed.Ez a rosta használt elvezetését a legtöbb élelmiszerek, mint a spagetti, tészta, burgonya, brokkoli, sárgarépa, spenót, valamint más zöldségeket, öblítse ki a saláta levelek, gyümölcsök, friss zöldségek.Ez a szűrő nem alkalmas a rizs vagy más kis gabonát.Ezek a lyukak maximális átmérője 0, 2 inch.

Az áru jellemzői

Min Méret:
14.2 * 7.9 * 2.8 hüvelyk

Vásárlók, ahogy tetszik