.

.

Vízszintes Sáv Bilincs rögzítő Készlet - 4WDKING 2DB 0.75/1/1.25 LED Bar LED Hüvely Köd Vezetés Fények Zárójelben a Bika Bár Cső Tető Roll Cage Jogosultja Fejfájás Rack.

Vízszintes Sáv Bilincs rögzítő Készlet - 4WDKING 2DB 0.75/1/1.25 LED Bar LED Hüvely Köd Vezetés Fények Zárójelben a Bika Bár

HUF 2023.65
Áruk mennyisége
Elérhető

☀Egyszerűsíteni szerelési munka : a bár bilincs, egyszerűen zárd be a kormány, fölhághattak a fénysáv rá a bilincset.Ez ilyen egyszerű.Plusz, 4 WDKING Bár Bilincs tartozékok készlet tartalmaz mindent, ami kell a telepítéshez. ☀Búcsút fúrás : fúrás Nélkül bármilyen lyukak a karosszéria, gyorsan, biztonságosan mount 4 WDKING LED Rúd vagy bármilyen más fény-bár a rögzítő csavarokat, hogy a tetőcsomagtartó, bika, bár, roll cage, vagy fejfájás rack. ☀Masszív kivitel, tartós : A Bilincsek épült a prémium Alumínium, gumi szalag tartja erős, mégis könnyű, valamint egy poliészter UV stabil por kabát csökkentése érdekében elhalványul.Gumi betétek a recés a ütésálló, valamint kopásállóság, kerülje a kaparás bika bár felület. ☀Méret Sokszínűség Kiválasztása : Eladott pár.Tartalmazza a 2-fénysáv cső bilincsek, csavarok, lapos alátétek, imbuszkulcs, 3 méretű gumi betétek, hogy illeszkedjen 0.75 inch, 1inch, pedig 1.25 colos cső átmérő, ezeket zárójelben használható könnyed szerelése a led hüvely, illetve fénysávok a rúdra, bika bár, vagy tetőcsomagtartó, fejfájás állvány, stb. ☀Széles alkalmazások : A cső bilincs zárójelben a 4 WDKING kínál egy stabil rögzítés platform, illetve szerelési rugalmasság.Használható csövek mérési 0.75", 1"s karosszéria.Minden, ami kell a telepítés tartalmazza (még egy Allen Hex Kulcs) ez a bilincs rögzítő készlet!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik