.

.

Üveg Krém Adagoló Arany Szivattyú - kézmosó Adagoló Szivattyú Konyha, Fürdőszoba - Dekoratív Szappan Adagoló Szivattyú Üveg( Rózsaszín )

Üveg Krém Adagoló Arany Szivattyú - kézmosó Adagoló Szivattyú Konyha, Fürdőszoba - Dekoratív Szappan Adagoló Szivattyú Üveg(

HUF 1483.65
Áruk mennyisége
Elérhető

▶▶▶ÜVEG KRÉM ADAGOLÓ SZIVATTYÚ - Az üveg krém adagoló szivattyú készült, ólommentes üvegből.Pedig az adagoló szivattyú nem csak korrózióálló meg a rozsda,hanem biztonságos, tartós. ▶▶▶SZAPPAN ADAGOLÓK FÜRDŐSZOBA, KONYHA - Ez a szappan krém adagoló készlet fürdőszoba képes tartalmaznak sűrű folyadékok, mint a sűrű, kondicionáló,folyékony szappan, tusfürdő, mosogatószer,kézi porszívó,krémek,szappan,aromaterápiás illóolaj keveréket,sampon, szájvíz,stb. ▶▶▶DEKORATÍV SZAPPAN ADAGOLÓ FÜRDŐSZOBA, KONYHA - amellett, hogy hozzátéve, hogy a szépség a haza parasztház, akkor is szépíteni bármilyen fürdőszobában vagy a konyhában.Ez a parasztház dekoráció tervezés növeli a minden fürdőszoba szekrény vagy mosogató.Ez az osztály pedig a szépség, csinos, elegáns, teljesen működőképes, profi. ▶▶▶NINCS-e SZIVÁRGÁS VAGY TÚLZOTT SZAPPAN - A könnyű szivattyú nyomja meg a krém adagoló konyhai lehet, hogy a bőséges mennyiségű folyadékot, sem kevesebb, sem több.Eltérően más adagolók, magas minőségű fúvóka üveg krém adagoló szivattyú mindig a funkció általában nem törik. ▶▶▶KRÉM ADAGOLÓ KÉSZLET FÜRDŐSZOBA - 1 * szappan krém adagoló doboz, arany szivattyú. 100% - os Ólom-ingyenes Glass Generous Kapacitás : 330 ml / 11.2 oz.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik