.

.

Lumax LX-1628 Fekete 6 Liter Műanyag csepptálca. hogy Gyűjtse össze Az Olajat az olajcsere. A Masszív, Olaj Ellenálló Minden Célra Műanyag Pán nem Fog a Rozsda, vagy Dent. Könnyű Tisztítás.

Lumax LX-1628 Fekete 6 Liter Műanyag csepptálca. hogy Gyűjtse össze Az Olajat az olajcsere. A Masszív, Olaj Ellenálló Minden

HUF 1802.25
Áruk mennyisége
Elérhető

Masszív, olaj ellenálló minden célra műanyag pan.Beépített, perem kezeli.Nem rozsdásodik, vagy horpadás, már ömlött ajak.Intézkedések 12 hüvelyk (300 milliméter) átmérője 4 cm (100 milliméter) mély. 6 liter (57 liter) kapacitás.A műanyag csepptálca egy masszív, olaj ellenálló minden célra műanyag serpenyő, beépített, perem kezeli.Ez a tartós csepptálca nem rozsdásodik, vagy horpadás, könnyű tisztítás, intézkedések 12 hüvelyk (300 milliméter) átmérőjű, 4 cm (100 milliméter) mély, és 6 litert (5. 7 liter) kapacitás szakadó ajak.Lumax a gyártó a kenést, fluid management termékek.A termékek, beleértve a géppisztolyt, kézi, elektromos szivattyúk, csatornák, lefolyók, zsír szerelvények, szűrő villáskulcs, valamint a tartozékok építik meg a legmagasabb színvonalon, majd bele sok tulajdonosi funkciókat.Lumax küldetése, hogy biztosítanak a szakemberek, mind a fogyasztók innovatív, magas minőségű termékeket kap a munkát.Termékfejlesztés a Lumax túlmutat a fizikai termék, egy mélyebb megértését, a végfelhasználók igényeit.Szervezte a "felhasználó-a-bánod," Lumax termékek épülnek, hogy a legmagasabb szintű, illetve beépíteni számos egyedi jellemzője, hogy a munka könnyebb, gyorsabb, költség-hatékony.Van egy szenvedély, a tervezési folyamat során.Mi figyelj, hogy ügyfeleink, valamint a bővülő követelményeknek.Az egyedi termékek vezet a területen, design, minőség, valamint a teljesítmény. 6 Qt. (5.7 L) Kapacitás.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik