.

.

Meglévő Szépség Lashes Szempilla Hosszabbítást Tömítőanyag Varázslat, Fekete Bevonat - Lash Tömítőanyag a Szempilla Extensions -, illetve Professzionális Szempilla Tömítő az Ostor Fájlokat, Szempilla Bevonat Tömítőanyag (8ml/.27 fl oz)

Meglévő Szépség Lashes Szempilla Hosszabbítást Tömítőanyag Varázslat, Fekete Bevonat - Lash Tömítőanyag a Szempilla Extensions

HUF 1348.65
Áruk mennyisége
Elérhető

✔️NÖVELI az ÉLET A SZEMPILLA EXTENSIONS : Használja a Meglévő Szépség szempilla hosszabbítás lakk után szempilla extensions eljárás.Megvédi a szempilla ragasztó a nedvesség, a pára, meg olajok, ami megakadályozza, hogy a szempillák hiányában idő előtt. ✔️HASZNÁLAT UTÁN SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS RAGASZTÓ TELJESEN MEGSZÁRADT : Hasonló tulajdonságokkal fekete gyémánt bevonat tömítőanyag által BL Szempillák, az ostor tömítőanyag egy fekete, sötétített szín fokozza a szempillák, majd egy vékony bevonat film, amely védi, így a szempilla extensions utolsó hosszabb ideig. ✔️EGYSZERŰ ALKALMAZÁS : Ez az ostor tömítő jön egy szempillaspirál pálca típusa az egyszerű alkalmazás.Használja minden 3-4 napig a legjobb eredményt. ✔️A PROFESSZIONÁLIS VAGY OTTHONI HASZNÁLATRA : Varázslat, Fekete Bevonat szempilla tömítő kell használni a szakmai lash művészek, lash extension DIYers egyformák. ✔️PÉNZ-visszafizetési GARANCIA : Minden eladott termékek által a Meglévő Szépség egy 100% - os pénz visszafizetési garancia.Nem tetszik a termék?Küldjék vissza a teljes vételárat.Nem teszek fel kérdéseket.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik