.

.

HushBumps Ultra-Csendes Lökhárítók 3-Csomag Csúszó, illetve Zseb Ajtók. Superior Közös Gumi Lökhárítók. Könnyű Peel & Bot, Nincs Eszközök Telepítése. Előírja, Puha & Csendes Közel. 18 db.

HushBumps Ultra-Csendes Lökhárítók 3-Csomag Csúszó, illetve Zseb Ajtók. Superior Közös Gumi Lökhárítók. Könnyű Peel & Bot,

HUF 1348.65
Áruk mennyisége
Elérhető

Polimer Gél Technológia egy csodálatos "csendes" átalakulás.Ezek a Hush Bumps célja, beltéri tolóajtó, valamint zsebében ajtók.Ezek nem arra tervezték, hogy a funkciója, mint nem-skid "lába" a elemek, vagy a felületeken, ahol a folyamatos fogyás a lökhárító.Telepítse a másodperc nem csak eszközök, meghámozzuk, majd bottal.Egyedi ragasztó lehetővé teszi, eltávolítása, valamint tagállamhoz való kötődés érhető el a legjobb eredmény veszteség nélkül a tapadóerő.Hush Bumps készült polimer gél, ami kiváló hang, rezgés csökkentése.Ha a cél az, csendes működés, ezek tökéletes!.Ultra clear gél teszi őket gyakorlatilag láthatatlan.Az alacsony profil, a gél lökhárító minimzes szakadék.Hush Bumps készült egyedi polimer gél, hogy megvan az a képessége, hogy halkan tömöríteni, hogy az csak egy töredéke a magasság elnyeli, illetve izolátum hatása között az ajtón, a keret, ami nagyban csökkenti a zajt, illetve rezgést.Az egyedi design nyújt optimalizált küzd a teljesítmény, illetve minimális a különbség.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik