.

.

Devo Napenergia Karácsonyi Lámpás Világítás Lógó Lámpák Asztali Lámpák Napelemes lámpa Fogantyú Kerti Dekorációs Fények 8H Vas Művészeti Vízálló Anti-Rozsda Gömb alakú, Barna (2 Csomag)

Devo Napenergia Karácsonyi Lámpás Világítás Lógó Lámpák Asztali Lámpák Napelemes lámpa Fogantyú Kerti Dekorációs Fények 8H

HUF 3373.65
Áruk mennyisége
Elérhető

ி【Napelemes Lámpa】vasból a rustproof a befejezés, a 2700 K-3500 K meleg fehér LED 7 lumen a napelemes lámpákat világos, nem pedig káprázatos.A régi kivitelezés teszi, hogy ezek a lámpák nagyon retro,kiváló a kertben vagy a teraszon, világítás.Napelemmel, a lámpák automatikusan kapcsolja fel a villanyt szürkületkor le hajnalban. ி【Napelemes LED függő Lámpák】Minden lámpás tartalmazza, 1 darab AA méretű 600m Ah NI-MH akkumulátor, töltés közben, mintegy 6 óra alatt, közvetlen napfény, a lámpás be automatikusan éjszaka utolsó 8 órát vagy annál többet.Ezek a könnyű, könnyen lógni.Ez tükrözi a falról, így elég minták.Biztos, FORGASSA A gombot, amíg a töltés. ி【IP55 Waterproof Automatically bekapcsolja alkonyatkor akár 8 órányi éjszakai megvilágítás. 1. Ellenőrizze, hogy a gombot az "ON"állásba, mielőtt töltse a napot.Ha a gombot az "on" állásba,hogy a napelem a sötétség,akkor a lámpák. 2.Ez a napelemes lámpák fel kell tölteni a teljes közvetlen napfény 6-8 óra. 3.Tartja távol az utcai lámpák, valamint egyéb fényes luminant.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik