.

.

Midwest Juicery 21 Nap Étkezést Helyettesítő Terv az Egészséges fogyás. Bio, Hidegen Préselt Gyümölcslevek. NYERS, Nem Fagyasztva. Nincs Hozzáadott Cukor | 21 Üvegek

Midwest Juicery 21 Nap Étkezést Helyettesítő Terv az Egészséges fogyás. Bio, Hidegen Préselt Gyümölcslevek. NYERS, Nem Fagyasztva.

HUF 21598.65
Áruk mennyisége
Elérhető

Támogatás a fogyás Terv a Töltelék Lé - tele 4 adag zöldség vagy gyümölcs.Nincs Hozzáadott Cukor. 40% - kal Kevesebb, Természetes Cukor, mint az Összes Lé - enyhén édesített bio alma.Tápanyag Sűrű a Finom Egyensúlyt, a Zöldségek, illetve 2-3 X Több, Vitaminok, Tápanyagok, mint az Összes Leve.A szállított Mélyhűtött, Nem Fagyott – A Minősített USDA Bio NYERS gyümölcslé hajók hűtve egy hűvösebb a jég 14+ napig eltartható.Valóban Raw – A gyümölcslé nem fűtött, vagy pasztőrözött, ez hidegen sajtolt, a maximális tápanyag -, íz-kitermelés, illetve fogyás, beleértve a hatalmas élő enzimek.Cserélje ki az 1. étkezés naponta egy-lé : javasoljuk, reggeli vagy ebéd.Egyéb étkezés legyen többnyire növényi alapú.Győződjön meg róla, hogy fogyaszt sok rost, magas minőségű fehérje, egészséges zsírok.Maradj aktív : edzés, mozgás, amennyire csak lehetséges, a nap folyamán.Igyál sok vizet, figyelemmel kíséri a koffein bevitel.Elkerülése érdekében, vagy a limit alkohol, amennyire csak lehetséges. 4 Sárgarépa Arany : Sárgarépa, Alma, Citrom, Gyömbér.Minden Zöldek Mindent : Uborka, Zeller, Romaine, Kelkáposzta, Citrom, Petrezselyem, Mángold, Gyömbér.A céklát által Midwest : Sárgarépa, Cékla, Uborka, Citrom, Gyömbér.Zöld Fény : Az Apple, Romaine, Uborka, Mángold, Citrom.A sárga Irigység : Alma, Romaine, Uborka, Zeller, Kelkáposzta, Citrom, Petrezselyem.Az Étkezést Helyettesítő Terv célja, hogy cserélje ki az 1. étkezés naponta, bio, hidegen sajtolt, tápanyag-sűrű lé.Kickstart egészséges életmód, vagy kap vissza a pályára segítségével a gyümölcslé segít csökkenteni a napi kalória-bevitel anélkül, hogy elveszítené a vitaminokat, tápanyagokat.A recept felsorolt minden egyes palack, így tudja, mit iszol : 1.5 kg készítsen egy üveg, nincs víz, vagy hozzáadott cukor nélkül.Hidegen préselt gyümölcslé lassan összenyomja a termelnek, miközben a levet hideg, nyers.Ez a kivonat a vitaminok, tápanyagok, nem hulladék.Átlátszó, mert büszkék vagyunk, hogy mennyi minden összetevő használjuk.Nincs más gyümölcslé cég lesz ugyanaz.Iránymutatás : .Cserélje ki az 1. étkezés naponta egy-lé : javasoljuk, reggeli vagy ebéd.Egyéb étkezések kell leginkább növény-based Make persze, hogy fogyaszt sok rost, magas minőségű fehérje, egészséges zsírok.Maradj aktív : edzés, mozgás, amennyire csak lehetséges, a nap folyamán.Igyál sok vizet, figyelemmel kíséri a koffein bevitel.Elkerülése érdekében, vagy a limit alkohol, amennyire csak lehetséges.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik