.

.

Nagy teherbírású Add-On Fém Szoknya Fogasok Klipek, Multi Rakható Hozzá a Fém Fogasok, Állítható, Clip Nadrág Fogas, Szoknya Fogas Klipek, Króm Akasztóval, Lépcsőzetes Klip Fogas Farmer (10 Pack)

Nagy teherbírású Add-On Fém Szoknya Fogasok Klipek, Multi Rakható Hozzá a Fém Fogasok, Állítható, Clip Nadrág Fogas, Szoknya

HUF 2023.65
Áruk mennyisége
Elérhető

MULTI RAKHATÓ Addig több bővítmény akasztók egy fogas, segít declutter megmenteni szükséges hely a szekrényben.A karcsú test struktúrát vesz fel, minimális felület helyet a szekrényben.MEGBÍZHATÓ, CSÚSZÁSMENTES MARKOLAT .. Erős krómozott klipek a gumi bevonat biztosítja, hogy a ruhák nem esik, miközben gyengéden, mégis biztonságosan elhelyezve, a fogason.TARTÓS, felnőttek, fiatalok, gyerekek.Egyes Akasztó intézkedések 13 ¼ "W x 4" H. SOKOLDALÚ HASZNÁLAT .. Ezek a lépcsőzetes fogasok ideális lóg, szoknyák, nadrágok, farmerek, munka nadrág, maxi ruha, leggings, valamint a rövidnadrág.Lógni csizma, zokni a multifunkcionális fogasok-hoz declutter szekrényben a padlót, komód fiókos.A Zober, tudjuk, milyen nehéz lehet, hogy egy rendezett ház.Ezért az általunk kifejlesztett termékek, amelyek a támogatás a decluttering a szervezet minden lakás.Minden elem, aprólékosan kidolgozott a felhasználó valamint a lakótér szem előtt.A végtermék eredmények elem, hogy a lehető legnagyobb helyet, egyszerűsítése szervezet, valamint venni a találgatás azzal, hogy egy ügyes haza.Csak sok Nadrág / Szoknya, amit akarok, anélkül, hogy veszélyeztetné a szekrény, ezek az ultra helytakarékos fém fogasok lehetővé teszi, hogy lógni több akasztók a horgot, így maximalizálja a hely a szekrényben. #Less Closet Space - Több hely a ruhát. .LÓGNI.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik