.

.

9 Cm öntöttvas Grill Nyomja meg a gombot, Steak Súly Szalonna Nyomja meg a Fa Fogantyú Előre Fűszerezett, Téglalap alakú Barbecue-GRILL Hamburger, Kolbász Panini Hús Nyomja meg a serpenyőt.

9 Cm öntöttvas Grill Nyomja meg a gombot, Steak Súly Szalonna Nyomja meg a Fa Fogantyú Előre Fűszerezett, Téglalap alakú Barbecue-GRILL

HUF 2968.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【NAGY GRILL NYOMJA meg】 - A méret öntöttvas nyomja meg a 9 x 4.5".Súly : 2.86 lb.A termék tartós elég hasznos az élete. 【COOL TOUCH FOGANTYÚ】 - Ez a szalonna nyomja meg a tömör fa fogantyú, amitől jobban érzem magam, amikor használja.Groove design teszi a felesleges zsírt nem támadják meg a felszínen a termék, így tisztítsa meg a felületet a termék könnyen. 【EGÉSZSÉGESEBB ÉLET】 - Ha megnyomja, akkor távolítsa el a felesleges zsírt a kaját.Fűszer az étel könnyebb, hogy étel finom, hogy az élet egészségesebb. 【EGYENLETESEN FŰTÉS】- Ez a szalonna nyomja meg segít, hogy megakadályozza a szalonnát vagy sonkát éleket curling, valamint szakács több egyenletesen.Össze tudja hasonlítani a különböző öntöttvas serpenyő, hogy hozzá élvezet a főzés. 【PR PEAKROUS】 - Grill Nyomja meg a használható grillek, serpenyő, valamint a gáz, elektromos, valamint indukciós tűzhely.Akár a konyhában vagy a grill, csak megvenni.Ha bármilyen probléma, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog szolgálni, amíg elégedett.Keresi, hogy gyorsítsák fel a főzési folyamat a steak, hamburger, baconnel, valamint az egyéb húsok?Használja ezt a steak súly finoman nyomja meg a húst, meg más húsok, lapos, hogy a grill közben is használja a tárolt hőt a súly magát, hogy a szakács, a másik oldalon!.Ez a 9" öntöttvas steak tömeg jön egy fa kezelni.Ez használata grillek, hogy gyorsítsák fel a főzés, húsok, nyomja meg a kaja lapos ellen, a forró grill, vagy a főzés, szalonna nélkül curling.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik