.

.

LEGO DUPLO Jurassic Világ T. rex Dinoszaurusz, a Triceratops Breakout 10939 Épület Játék, Ajándék, Fiatal Dinoszaurusz Rajongók; Új 2021 (36 Db)

LEGO DUPLO Jurassic Világ T. rex Dinoszaurusz, a Triceratops Breakout 10939 Épület Játék, Ajándék, Fiatal Dinoszaurusz Rajongók;

HUF 270.00
Áruk mennyisége
Elérhető

LEGO DUPLO Jurassic Világ T. rex Dinoszaurusz, a Triceratops Kitörés (10939) egy izgalmas, magával ragadó játék, amely dinoszaurusz-szerető óvodás a gyakorlati cselekvés, fejlődési szórakoztató.Tartalmaz egy építhető bejáratnál, hogy a Jurassic Világ nyílt meg-közel vívás, nagy T. rex nyitó száját, egy baba számára egy dinoszaurusz edző ábra, Owen Grady, a motorkerékpár.Egy menekülő T. rex, hogy rögzítse egy baba triceratops, hogy a rescue and érdekel inspirálja végtelen fantáziadús kalandok, játékos tanulási lehetőségek a fiatal dinoszaurusz rajongók.Ez óvodai playset minden megvan.Gyermekeknek 2 fejlesztése kulcsfontosságú készségek, mint ők élvezik kreatív építés, gondoskodó szerepet játszani, izgalmas akció végtelen, fantáziadús játék.Mérési több, mint 7. (18 cm) magas, 18. (48 cm) széles, 5. (13 cm) mély, ez a sokoldalú, épít-and-play játék nagy móka.Ez a LEGO DUPLO Jurassic Világ T. rex Dinoszaurusz, a Triceratops Kitörés (10939) játék tele van szórakoztató funkciók Jurassic Világ film, akció, amitől dinoszaurusz-szerető gyerekek ordít örömében.Amikor egy T. rex tör át az ikonikus gates a Jurassic Világ, óvodai dinoszaurusz rajongók kell segíteni Owen megmentse a baba számára venni, hogy a biztonság a motoros.A bejárattól nyit kaput, hogy a T. rex nyílik szája; a nagyfeszültségű kerítést a király motorkerékpár szobát az ülésen a Owen a baba triceratops – ez playset tele izgalmas akció, szórakoztató funkciók fejlesztése gyerekek építési, kreatív gondolkodás készségek, valamint az üzemanyag a képzeletüket.LEGO DUPLO játékok tegye nyílt végű szórakoztató, önkifejezés, az örömteli tanulás be óvodások kezét, így a szülők, illetve a kisgyermekek megoszthatja sok értékes fejlődési az együtt töltött pillanatokat.Tapasztalat Jurassic Világ szórakoztató egy menekülő dinoszaurusz, egy hősies mentőakció sok fejlődési óvodai játék.Ez a 36 darabból playset éves gyerekeknek 2 tartalmaz egy T. rex, baba számára egy Owen ábra egy jó kis motor.Egyértelmű, nyomtatott útmutató egyszerűvé teszi a szülők számára, hogy megosszák egy élvezetes épület tapasztalatok a kicsi.A playset intézkedések több mint 7. (18 cm) magas, 18. (48 cm) széles, 5. (13 cm) mély egyesíti más DUPLO játékok.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik