.

.

Fidget játék Texturált Érzékszervi Játékok által BUNMO - Mintás Rugalmas Szálakat Fidget Játék. Göröngyös Fidget Játékok Felnőttek számára, illetve a Gyerekek, Hogy Tökéletes Szorongás Játékok, Autizmus Érzékszervi Játékok, valamint a Stressz Játékok.

Fidget játék Texturált Érzékszervi Játékok által BUNMO - Mintás Rugalmas Szálakat Fidget Játék. Göröngyös Fidget Játékok Felnőttek

HUF 1753.65
Áruk mennyisége
Elérhető

Bunmo mintás rugalmas húr szorongás enyhítésére játékok a tökéletes érzékszervi játékok enyhíti impulzusokat az Autista gyerekek.Széles körben használják a vonások, az Autizmus, az ADHD-t, majd a HOZZÁAD lehetőséget.Dudorok, Gerincek, Tartós, Erős Nyugtató Érzékszervi Játékok - Becsomagolni, Stretch, Szorítani, Giccs, majd Pattintsa.Fényes, élénk színek, minták, hogy egy nagyszerű tanulási eszköz, stresszoldó játék.Az érzékszervi játék teszi, hogy összpontosítson egy érzés, egy olyan időpontban, amely lehetővé teszi, hogy jobban koncentrálni. 6 Csomag / 6 Színben – Minden szuper nyúlékony fidget játék 11 cm hosszú szakaszon több, mint 7 méter.Bunmo szorongás fidget játék mindig könnyen tisztítható, hipoallergén, nem mérgező, de egyáltalán nem ftalátok, vagy BPAs.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik