.

.

Új 2000ml Labor Esszenciális Olaj Extrakciós Desztillációs Készülék Víz Lepárló Büntetőt Üvegáru Készletek Hydrosol, Szesz, Alkohol Lepárló Forró Tűzhely Graham Kondenzátor S35, valamint Közös 24/40

Új 2000ml Labor Esszenciális Olaj Extrakciós Desztillációs Készülék Víz Lepárló Büntetőt Üvegáru Készletek Hydrosol, Szesz,

HUF 26325.00
Áruk mennyisége
Elérhető

1. Egy Év Ingyenes Csere.A lepárlás az Illóolajok DIY, Hogy egy szakmai öltöny, hogy megfeleljen az ön igényeinek. 2. Kiváló minőségű vastag termelés, magas hőmérséklet, hőmérséklet 500°, hadd gondtalan kísérlet. 3. Jó termikus stabilitás.A hőtágulási együtthatója az üveg nagyon kicsi, ellenáll a súlyos hőmérséklet-változás. 4.Minden lombik készült 3.3 boroszilikát üveg kézzel fújt, csiszoltam a tökéletes, Jön minden, mint a képen. 5.Tökéletes meghatározott szerves kémia labor, lepárlás, szakaszos desztilláció, szétválasztása, tisztítása, valamint a szintézis.Ez labor/home lepárlás, hogy a legjobb társ az életben,akkor desztillált illóolaj,illóolaj, tiszta víz,a víz, a lepárló,könnyű, kényelmes működik.Érezd jól magad azáltal, hogy a labor experient!Csomag tartalma : 1x 1000 W Elektromos Tűzhely(220 V,transzformátor feszültség magad), 1x labor Vas Áll 1x2000ml 2 Nyaka Forró Lombik 1x2000ml Kitöltése Lombik 1x Distillation Fejét 50/40, Valamint 24/40 Föld Közös 1x300mm Graham Hûtõ, S35, Valamint 24/40 Közös 1x Receiver/separatory Tölcsér Teflon Javallott,24/40 Közös 1x Üveg Dugóval 24/40 2x Műanyag kapcsot, 24/40 1x Műanyag kapcsot, 45# 1x Rozsdamentes Acél Csipesz S35 Gumi Tömlő 2 Méter Specifikáció : Garancia : 1 év Állapot : Új Típus : labor desztillációs készülék Kapacitás : 2000ml Lombik anyag : BORO3.3 Funkció : 1.Külön a folyékony keverék. 2.Tisztítás, majd lepárlással. 3.Víz lepárlás Figyelmet Tippek : 1.Tedd pár törött kerámia a desztilláló lombikba, annak érdekében, hogy megakadályozzák a piát meg a veréstől. 2.Az ital be a desztilláló lombikba nem lehet több, mint 2/3-a hangerőt, vagy kevesebb, mint 1/3-a kötet. 3.Hűtővíz be a kondenzor cső írja be a száját, majd menj ki a sebet 4.Fűtött hőmérséklet nem lehet több, mint forráspontú a legmagasabb anyag, keverék.Szolgáltatás : Mielőtt a csomagot küldeni, ellenőrizni fogjuk a tételek száma a csomagban, valamint igazolja, hogy a termék megfelelően működik-e.Mert a termékek üvegből vannak, azok könnyen sérült meg a szállítás során.Kérem, ne aggódjon, mi lesz csomag a termék szigorúan a kár mértéke, a csomagot lesz kevesebb, mint 2%.Ha úgy találja, hogy a termék kapott törött, amikor kinyitja a csomagot, kérjük, adja meg a képet, mi pedig elküldjük az új termék, hogy újra ingyen.

Az áru jellemzői

Garancia:
1 év
Állapot:
Új
Típus:
labor desztillációs készülék
Kapacitás:
2000ml
Lombik anyag:
BORO3.3
Funkció:
1.Külön a folyékony keverék. :
2.Tisztítás, majd lepárlással. :
3.Víz desztillációs :
Figyelem Tippek:
1.Tedd pár törött kerámia a desztilláló lombikba, annak érdekében, hogy megakadályozzák a piát meg a veréstől. :
2.Az ital be a desztilláló lombikba nem lehet több, mint 2/3-a hangerőt, vagy kevesebb, mint 1/3-a kötet. :
3.Hűtővíz be a kondenzor cső írja be a száját, majd kifelé seb :
4.Fűtött hőmérséklet nem lehet több, mint forráspontú a legmagasabb anyag, keverék. :
Szolgáltatás:
Mielőtt a csomagot küldeni, ellenőrizni fogjuk a tételek száma a csomagban, valamint igazolja, hogy a termék megfelelően működik-e. :
Mert a termékek üvegből vannak, azok könnyen sérült meg a szállítás során. Kérem, ne aggódjon, mi lesz csomag a termék szigorúan a kár mértéke, a csomagot lesz kevesebb, mint 2%. :
Ha úgy találja, hogy a termék kapott törött, amikor kinyitja a csomagot, kérjük, adja meg a képet, mi pedig elküldjük az új termék, hogy újra ingyen. :

Vásárlók, ahogy tetszik