.

.

500PCS Varrás Csapok Szövet, Egyenesen Csapok Színes Labdát a Pohár Feje Hosszú, 1.5 inch, Foltvarrás Csapok a Varrónő, Ékszerek DIY Dekoráció, Kézműves, Varrás Projekt által Sunenlyst (Színes)

500PCS Varrás Csapok Szövet, Egyenesen Csapok Színes Labdát a Pohár Feje Hosszú, 1.5 inch, Foltvarrás Csapok a Varrónő, Ékszerek

HUF 9733.50
Áruk mennyisége
Elérhető

【Magas Minőségű Anyag】Tartós labdát a pohár kis fej megszúrni, majd egyenesen foltvarrás csapok , erős, éles, az ismételt használat nem könnyen hajlik a feje csapok, jó kezelhetőség, nagy érték varrás & foltvarrás. 【Vegyes Színű Varrás Csapok】tűt, 6 különböző színben üveg fej csapok, beleértve a piros, kék, sárga, fekete, fehér, zöld.Különböző színek valóban megfelel az ön igényeinek a különböző helyzetekben, addig, hogy a varrás a munka érdekesebb. 【Termék Mérete Csomag】Az átmérője üveg feje 0.14 hüvelyk, a teljes hossza Pin 1, 5 Inch. 500 Pcs válogatott színes csapok varrás egy átlátszó műanyag doboz, amely könnyen használható, valamint tároló. 【Alkalmazás Alkalom】Egyenesen csapok varrás használható szövet, napi varrás, így vagy díszítő kézműves projekt, esküvői dekoráció,ruhákat készíteni, ballagásra, felek, DIY, stb.Eközben varrás csapok is lehet egy jó kis készlet vízi járművek szerelmeseinek. 【Elégedettség Garantált】A termék élettartam garantált.Nagy figyelmet fordítunk felhasználói élmény meg az érzéseidet.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma varrás egyenes csapok, mi biztosítja a barátságos kiszolgálás.A labdát a pohár feje 4mm, ami nagyobb, mint a többi 3mm labdát a pohár fejét. 4 MM színes labdát a pohár feje nagyobb, mint a hagyományos, könnyen tartsa, illetve használja.A labdát a pohár feje 4mm, ami nagyobb, mint a többi 3mm labdát a pohár head4 MM színes labdát a pohár feje nagyobb, mint a hagyományos, könnyen tartsa, illetve használja.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik