.

.

SOG Pillér Rögzített Penge Kés - Full Tang 5 Hüvelykes S35VN Acél Penge Túlélő Kés, w/ Ágynemű Micarta Kezelni, illetve Kydex Tokot, az USA-ban Készült (UF1001-BX)

SOG Pillér Rögzített Penge Kés - Full Tang 5 Hüvelykes S35VN Acél Penge Túlélő Kés, w/ Ágynemű Micarta Kezelni, illetve Kydex

HUF 25601.40
Áruk mennyisége
Elérhető

AMERIKAI gyártmányú CPM S35 VN ACÉL KERTI KÉS : A végső bush kézműves kés, kemping kés, vadászkés; egy teljes tang rozsdamentes acél kés kialakított egy ultra-kemény ötvözet, amelyet U. S. smith. 5 hüvelykes szatén lengyel penge : egy tökéletesen kiegyensúlyozott rögzített penge öv kés Meg a boot kést tartani között a legjobb taktikai fix kés penge; súlya 7. 3 uncia, intézkedések 9. 9 cm teljes.Mi carta teljes tang kés kezelni : MI carta kezelni ujj epeműtét kínál kiváló tapadás a harci kés, túrázás kés meg a katonai kés; ideális bármilyen éles kés teljes tang penge.Sokoldalú Kayden köpeny kés : túlélő kés tok funkciók állítható, alacsony profil, zár szerelés ezek a fix penge kés tok.SOG kések az élet : vigyázz a taktikai kés tok, majd mi elintézzük neked; SOG pengék épült, hogy az utolsó, de úgy véljük, minden javítás, csere kéri.SOG Pillér Rögzített Penge Kés (UF1001-BX).Tek-Lok Kompatibilis Kydex Tokot.Érzed a különbséget, ha tartani egy SOG pillér – Amerikai acél kovácsolt be egy Amerikai készült penge.A pillér célja, hogy jobban teljesítenek, mint bármilyen taktikai, ipari vagy szabadtéri helyzetben.Tökéletes egyensúly tökéletes testsúly az, amit kapunk, ha a lehető legjobb smith a legjobb anyagok, kérd meg őket, hogy készítsen egy kést, hogy fog neked büszke arra, hogy saját maga is.Bízom a SOG Pillér, hogy adj új értelmet a kifejezést, hogy az USA-ban Készült.SOG, amely a Seattle, WA, létre ezt a kést, Amerikai-belole acél, hogy a legjobb fix penge valaha is birtokolt.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik