.

.

KT THERMO 3 Nagy Sütő Hőmérő NSF Pontosan - Nagy Rotary Hook & Könnyen Olvasható Nagy Olvasási Szám azt Mutatja, Jelzett Hőmérséklet Konyha, Étel, Főzés.

KT THERMO 3 Nagy Sütő Hőmérő NSF Pontosan - Nagy Rotary Hook & Könnyen Olvasható Nagy Olvasási Szám azt Mutatja, Jelzett Hőmérséklet

HUF 1593.00
Áruk mennyisége
Elérhető

????RENDKÍVÜL PONTOS : NSF-jóváhagyott pontosan sütő hőmérő elektromos sütő, a nagy számok ellenőrzése az ételt, Intézkedések hőmérséklet 100-tól 600 fok.megjeleníti igaz sütő hőmérséklete gyorsan, hogy segítse a biztonságos, megfelelő élelmiszer-készítmény. ????CÉLJA A : Minden szögből horog tervezés szerelés sütő állvány, könnyen olvasni a hőmérséklet a vizuális optimalizálás talpat. ????MAGAS MINŐSÉG : Tartós, rozsdamentes acél szerkezet, magas hőmérséklet ellen tárcsát, edzett üveg lencse. ????MINDEN HASZNÁLAT : Sütő Grill Biztonságos Hagyja – a főzés közben.Lehet elhelyezni, vagy lógott, mint egy sütő polcra, vagy állványra, a rozsdamentes acél könnyen használható, hogy tiszta. ????ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA : 30 napos pénzvisszafizetési, illetve Év Garancia vonatkozik minden KT THERMO Hőmérő.Ha Nem Teljesen Elégedett A KT THERMO Hőmérő 30 Napon belül, KT Thermo Majd Cserélje ki egy Új, vagy visszatérítjük A Pénzét, Nem Kérdés!!Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.Elem, Csomag Mennyiség : 1.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik