.

.

FebSmart 1X 19Pin USB 3.0 Fejlécben, 2X USB-A Port PCIE USB 3.0 Kártya Windows Server, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 Db-beépített Self-Powered Technológia-Nincs Szükség Kiegészítő Tápegység (FS-HA-Pro)

FebSmart 1X 19Pin USB 3.0 Fejlécben, 2X USB-A Port PCIE USB 3.0 Kártya Windows Server, XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 Db-beépített

HUF 2698.65
Áruk mennyisége
Elérhető

Ezek a 4 X USB 3.Feb Smart FS-HA-Pro egy PCI Express USB 3.Ez a FS-HA-Pro felhasználók hozzáadása 1 X 19pin USB 3. 1 XFS-HA-Pro 1 XUser Kézi 1 XMini CD 1x Beépítő Csavar, 1 X Alacsony Profilú Tartó.Aztán hozzáadjuk 1 X hálózati modul minden USB port terjeszteni jelenlegi hogy minden port 5 V/2 A max teljesítmény(NEM támogatja a gyors töltés). Plug and Play Windows 10,8. Ez nem a PCIE híd kártya nem támogatja a GPU-kelő.NEM a MAC OS rendszer.Azt is előírja, stabil, gyors kapcsolatot a normál USB-eszközt, amely magában foglalja a web kamera,USB-hub,egér,billentyűzet,okos telefon,videó felvevő,KVM switch, stb. Győződjön meg arról, USB-eszközt az USB 3.0 bővítőkártya. Kérjük, az illesztőprogram telepítése miatt USB kártya Windows 7 vagy korábbi verzió rendszerek.0 Típusú port az asztali számítógépek.Feb Smart FS-HA-Pro 4-port PCI Express USB 3.0 host controller kártya a Pc-k.0 Típusú port Db előlap. Működik a legtöbb main stream-Linux rendszerek, nem tech-support egy Linux-os Pc-k.Feb Smart Self-Powered Technológia egy új megoldás, hogy adjunk több tápegység USB bővítő kártya.Hogy megvédje az USB eszközt,akkor úgy tervezték, 4 X elektromos áramkör protector,4 X feszültség stabil kapacitás, illetve 4 X feszültség stabil induktivitás.Válassza ki a magas teljesítmény-RENESAS USB 3. hozzáadjuk a 1 X-feszültségváltó minden USB-port,vegye fel 12/3.0 Típusú port Db előlap.A régi verzió PCI Express USB kártya kell, hogy csatlakoztassa egy hálózati kábelt a asztali számítógép hálózati központ.Több Technológia őr adatok safty : 1.A felhasználóknak nem kell, hogy csatlakoztassa további hálózati kábelt a áramforrás el 5 V/8 A max tápegység nagy energiafogyasztással jár USB-eszköz (NEM támogatja a gyors töltés), mint a HDD/SSD burkolat, VR-érzékelő, stb. Az összes USB-portok megosztás 5 Gbps sávszélesség.0 Típusú port az asztali számítógépek.Mind a 4 port USB-EGY nyújthat a superspeed 5 Gbps adatátviteli sebesség video,audio,fotó vagy adatátvitel.Ne aggódj, az adatvesztés vagy égő USB-eszközök most.0 host controller.0 19-pin IDC fejlécben, 2 X USB 3. Kompatibilis Rendszer : 1.0 bővítőkártya.Kompatibilis Rendszer : .0 fejléc portok is ki fognak terjedni, 2 X USB 3.Válasszon Több, Stabil,Gyors, Biztonságos adatkapcsolat a Feb Smart.0-s port biztosítja a superspeed 5 Gbps max(teljesen)sebesség a videók, zenék, képek adatátvitel. teljesítmény majdnem 12 V/6.Add super speed USB 3.NEM a MAC OS rendszer.Célja, 5 X elektromos áramkör protector,4 X feszültség stabil kapacitás, illetve 4 X feszültség stabil induktivitás adatok védelme érdekében biztonsági, mint valaha.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik