.

.

INTBUYING Propán Gáz Étel, Leves Melegebb Tűzhely Bain Marie Kereskedelmi Kulacs Svédasztalos Gőz Fűtés Rozsdamentes Acél, 12x8.7x4Pan -4 edények(Tér)

INTBUYING Propán Gáz Étel, Leves Melegebb Tűzhely Bain Marie Kereskedelmi Kulacs Svédasztalos Gőz Fűtés Rozsdamentes Acél,

HUF 6115.50
Áruk mennyisége
Elérhető

☛Propán Gáz : A propán gáz melegebb.Beállítható a hőmérséklet beállítása a bemeneti áramlás.A melegebb kell szerelni egy PB-gáz(alacsonyabb nyomás szelep). ☛Prémium Anyag : Ez az élelmiszer melegebb a 4 szelvény rozsdamentes acélból készült 304, ami jellemzi az egységes fűtés, nem mérgező, nem szennyezi a környezetet, valamint a kiváló anyag teszi a termék hosszú élettartam. ☛NAGY KAPACITÁS : 4 kutak, valamint 13"*10.5"*4"(32.5 cm*26,5 cm*10cm) minden tartályt, hogy a csomagolás a különböző ételek, beleértve a levesek, amelyek kényelmes, gazdaságos, olyan helyeken, ahol szükség van egy csomó elkészített ételek, mint például a étkezdék, büfék, illetve építési telek. ☛KIVEHETŐ, ÁLLÍTHATÓ : Minden bain marie lehet változtatni.Egy teljes pan = Két 1/2 pan=Három 1/3 pan.Ez 1/2 pan melegebb.Ez lehetővé teszi, hogy testre író pulton, hogy a legjobban megfeleljen az ön igényeinek, valamint biztosítani a helyet a konyhában. ☛MEGBÍZHATÓ, KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ : Minden a standard bain marie bázis lehet változtatni, ezek a területi egység, egymással felcserélhetők több alkalommal.A gomb könnyen kezelhető, a jelzőfény pedig egyértelmű.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik