.

.

Kezét-Ingyenes Kutya Póráz a Táska Adagoló, Egyszerű, Tiszta, nagy teherbírású Kutya Póráz, A Vállon, a Kutya Pórázon Közepes testű Kutyáknak, Tartós Kettős Kutya Pórázon 2 Kutya, a Gyaloglás, a Futás Képzés (Narancssárga)

Kezét-Ingyenes Kutya Póráz a Táska Adagoló, Egyszerű, Tiszta, nagy teherbírású Kutya Póráz, A Vállon, a Kutya Pórázon Közepes

HUF 1753.65
Áruk mennyisége
Elérhető

1. 【Multi-Function Kutya Kiképző Póráz】Mint egy kutya tulajdonosának kell a kezed kell, hogy rendelkezésre álljon, amikor a járás vagy a futás a kutya.Használhatja a RICOVO kutya póráz, mint-váll kutya póráz, a derék körül kutya póráz, kettős kutya pórázon két kutya, stb.Lehet kombinálni a csattal, valamint a D-gyűrű a kutya pórázon szabadon. 2. 【Egyszerű, Tiszta, Nem Büdös Kutya Póráz】Ha találsz a szövet kutya póráz nehéz, hogy tiszta, de azt szeretnénk, hogy egy könnyen tisztítható, illetve a nem-büdös kutya pórázon a kutya, próbáld ki ezt a RICOVO erős kutya póráz!A RICOVO kutya pórázon nagyon könnyen tisztítható, amikor a szőrös barátja szereti a rolling a sárban.Csak mossa a póráz egy törlőkendő vagy szövet; a kutyát kiképző póráz lesz tiszta, mint egy új. 3. 【, Nagy teherbírású Kutya Pórázon Közepes testű Kutyáknak】Ha van egy kiskutya, aki olyan erős, mint egy "szörnyeteg" meg lehet próbálni, hogy ez a teszt tartós kutya póráz.A szilárd polimer fedezze teszi a kutyát pórázon tartós, kényelmes.Nem számít, hogy van egy husky, pitbull, német juhász, vagy rottweiler, a póráz lesz a jó választás. 4. 【Kutya Póráz Jön egy Zacskó Adagoló】A RICOVO kutya póráz jön egy kis cipzáras tároló táska, zacskó adagoló, ha nem tud egy tekercs standard zacskót, majd tárolja a kulcs, pénz, pet kezeli, mint egy hozzáadott.Szóval nincs több gond, hogy gondolni, hogyan kell hordoznak ezek az apró tárgyak, mikor sétál a kutyájával. 5. 【Szép Kutya Póráz】tudjuk, hogy minden kutya tulajdonosa szereti a kiskutya, s reméli, hogy a kutya a póráz biztonságos, megbízható, vízálló, könnyen tiszta, szép, ezért úgy terveztük, hogy ez a kutya a póráz.Ez egy póráz megfeleljen az ön igényeinek.Mi szeretjük a kutyákat megérteni minden kutya szerető ember.Ha bármilyen kérdése van a póráz, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mindig álljon mögött a termékek.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik