.

.

PLZ Szilikon Gél Sarok Csésze - Cipő Szúr be, a Plantaris Fasciitis, Fáj a Sarkam, Csont Sarkantyú & Achilles Fájdalom Védelmezők - Magasság Növelése Talpbetét -Sarok Csészék Sarok Fájdalom Férfi (7-13)

PLZ Szilikon Gél Sarok Csésze - Cipő Szúr be, a Plantaris Fasciitis, Fáj a Sarkam, Csont Sarkantyú & Achilles Fájdalom Védelmezők

HUF 3429.00
Áruk mennyisége
Elérhető

【SAROK CSÉSZÉK SAROK FÁJDALOM】Plazotta Gél Cipő Lapkák, hogy Segítsen Enyhíteni A Sarok Fájdalom & Kellemetlen, a Sarka Fáj, Fáj a Lábam, Plantaris Fasciitis, Csont Sarkantyút, vagy Sajgó Sarka Spurs,Ha Gyakorlása, Séta, Bevásárlás, vagy Futás, a Szilikonos Talpbetét Támogatást Biztosít A lábnak. 【ERGONOMIKUS U-KANYAR】A Homorú Kialakítása Alkalmas a Minden Cipő.Amikor a Cipő, A Sarok Kupa Talpbetét Tökéletesen Illeszkedik A sarok.Amikor Mozog, A Talpbetét Nem Mozoghatok. 【Magasságának Növelése Talpbetét】 a Magassága A Szilícium Sarok Gélek Markolat Párna 1,6 cm1.8 cm.Hogy kerül a cipő, hogy magasabbnak tűnjön, mint máskor.Magas rugalmasság, puha szilikon, hogy nehéz a lépés, majd összeomlik. 【Anyag frissítés】Készült pu szilikagél, nem könnyen deformálódik, amikor lépve, az anyagot saját viszkozitás, nem ragasztó szükséges, lehet ragasztani a cipőt, pedig többször felhasználható mosás után meleg vízzel. 【KÉNYELEM SAROK KUPA】két modellek talpbetét, a kis méret 4-7, valamint a nagy méretű 7-12. Akkor válassza ki a modellt, amely megfelel önnek.Szín : Kék | Méret : Nagy.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik