.

.

LSXIAO-Wall Art Hegesztő Takaró Hüvelybe, Üvegszálas Hegesztő Függöny, Tűzálló, Hőszigetelő Ellenálló Szigetelés Védelme munkaterületet a Szikrák Tasak Tartalmazza (Szín : Arany Méret : 4x4m)

LSXIAO-Wall Art Hegesztő Takaró Hüvelybe, Üvegszálas Hegesztő Függöny, Tűzálló, Hőszigetelő Ellenálló Szigetelés Védelme munkaterületet

HUF 3373.65
Áruk mennyisége
Elérhető

✔ ÉPÜLT KEMÉNY : Épített, magas minőségű üvegszálas akár 1000-fok (537°C) üzemi hőmérséklet maximális hővédelem bármely fény, nagy teherbírású általános hegesztés vagy szabadtéri főzés alkalmazások. ✔ BIZTONSÁGOS hővédő PAJZS : Csökkenti az esélye, hogy egy elszabadult hegesztés tűz által, amely kis repedések, hasadékok, vagy lyukak megakadályozza a fáklyák, szikrák, illetve a vére közül ezek a kis terek használata ez a tűzálló anyag. ✔ EGYSZERŰ LÓG : A Hegesztő Takaró megerősített hem, hogy erősítse a légi felfüggesztés.Ez hát csatlakozó sárgaréz karika.Ezek a réz fiatalok biztosítása, hosszú, biztonságos felfüggesztés. ✔ TÖBB alkalmazás : Védi az autó, motor, bútor, parketta, fa korlátok, valamint magát a szikra, parázs, olvadt fém -, hő -, hogy jön hegesztőket, grillek, vagy a dohányosok. ✔ KÖNNYŰ TÁROLÁS : Ez a rugalmas üvegszál takaró hajlékony, mint minden normális takaró, valamint ráncok akár egy kompakt méret, hogy illeszkedjen a tasak, hogy jön a takaró könnyű szállítás, egyszerű tárolása, majd gyors szervezet.Méret : 4x4m | Szín : Arany.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik