.

.

2Pack Ajtót Karfa Pad & Térd Pad, Autóipari Konzol Térd Párna, Autók Könyök, Térd Párna - Mikroszálas Bőr, Univerzális, Puha Párna, Ülés Comb Támogatás Pad, Autó Kényelem Tartozékok (Fekete)

2Pack Ajtót Karfa Pad & Térd Pad, Autóipari Konzol Térd Párna, Autók Könyök, Térd Párna - Mikroszálas Bőr, Univerzális, Puha

HUF 1618.65
Áruk mennyisége
Elérhető

【Enyhíti a térde, könyöke fáradtság】 Hosszan tartó vezetés elkerülhetetlenül okoz kárt a térdét, könyökét, ami ízületi problémák.Használja ezt a párnát is hatékonyan segít csökkenteni a sérülések, megvédeni a kötések, egy kényelmesebb vezetési élmény. 【Kiváló minőségű mikroszálas bőr】Készült mikroszálas bőr, puha, kényelmes, vízálló, valamint kopásálló, valamint a hosszú élettartamot.Tökéletesen illeszkedik az autó belső. 【Latex Hab Kitöltés】 A latex hab a nagy sűrűségű honeycomb szellőzők hozza a jobb rugalmasságát, hogy a párna, s kering a szellőzés.Csomagolás, a térdem, a jobb védelem biztosítása. 【Egyszerű telepítés】Felszerelt kristály ragasztó, amely csatlakozik a vissza a párna, valamint csatlakoztatható bármilyen helyzetben.Erős adszorpció, illetve a tartósság.Ugyanakkor azt is meg lehet hajlított használt különböző radián. 【Multi-funkcionális & Egyetemes】 A termék mérete 7.08*3.15*1.18 hüvelyk / 18*8*3 cm-es, mely alkalmas a legtöbb autó modellek, illetve telepíthető a központi irányítás, ajtó, karfa mezőbe, más pozíciókban.Szín : Fekete.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik