.

.

Külső DVD-Meghajtó USB 3.0 C-Típusú Hordozható CD/DVD +/-RW Meghajtó Író Játékos Olvasó Rewriter MacBook Mac Laptop, Asztali PC, Windows(Ezüst)

Külső DVD-Meghajtó USB 3.0 C-Típusú Hordozható CD/DVD +/-RW Meghajtó Író Játékos Olvasó Rewriter MacBook Mac Laptop, Asztali

HUF 4048.65
Áruk mennyisége
Elérhető

※【Széles körben Kompatibilis】 NOLYTH külső CD/DVD-meghajtó működik a laptop/Mac/PC/Windows10/7/8/XP/Vista,az összes Verzió a MAC OS. ※【Könnyen Használható】Ez a külső DVD-meghajtó használata nagyon egyszerű, teljesen NOLYTH,csak a plug and play,csak csatlakoztatni kell a külső CD-t, DVD-meghajtót az USB-C/USB port, majd észlelt.Ez a külső CD-író felszerelt új chip, erős hibajavítási-képességét.NOLYTH külső CD-t, DVD-meghajtó lehetővé teszi, hogy nézni DVD - /CD-filmeket, nincs lag, majd égesd el a zenét, a filmeket CD-re vagy DVD-bármikor.Kiterjed az új single-merevlemez-puszta (belső) vezet, bármilyen márkájú, ha a vásárolt 30 napon belül (számlát meg kell őrizni a vásárlások nem ugyanazon ügylet).Nem kell szoftvert telepíteni, beállítani a sofőr.Ha az adatok nem hasznosított, hogy visszakapja a pénzét. Kérjük, győződjön meg arról, hogy a megfelelő csatlakoztatása a meghajtóból, hogy a laptop. Használja az USB-adapter be van dugva az USB port mögött a számítógép host. ※【Nagysebességű】NOLYTH külső DVD-meghajtó van szerelve USB-C nagysebességű interfész,legfeljebb 10 gbps, stabil teljesítményt erős fault tolerance.Nincs driver programot, vagy külön tápegység szükséges.Lehet fájlokat írni,telepítse a szoftvert, majd hozzon létre egy backup CD-t. Ellenőrizze, hogy a lemez tökéletes, ellenőrizze, Hogy a lemez nem deformálódott használat előtt. Miért nem adja ki a lemezt ki ?.Ingyenes szállítás a labor adatmentés; 24/7 online esetben állapot nyomon követése.Powered by USB-C/USB port, beépített kábeles kivitel, Alumínium Ötvözetből anyag ütésálló,alacsony zajszint,anti-interferencia, illetve nagy tartósság. ※【Ügyfélszolgálat】NOLYTH külső DVD-meghajtó kínált 60days teljes vételárat, majd 2 év műszaki támogatás, Bármilyen probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt vissza.Asztali,kérjük, csatlakoztassa az USB port mögött a számítógép host.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik