.

.

Dukal Nedves Törlőkendő. Csomag 48 Előre nedvesített Törlőkendők a lágy csomag. Személyes törölköző aloe pedig lanolin. Hipoallergén, Alkohol-Mentes. Enyhe, Friss Illat.

Dukal Nedves Törlőkendő. Csomag 48 Előre nedvesített Törlőkendők a lágy csomag. Személyes törölköző aloe pedig lanolin. Hipoallergén,

HUF 1201.50
Áruk mennyisége
Elérhető

SZEMÉLYES TÖRLŐKENDŐ : Illatos törlőkendő segít fenntartani a szervezet személyi higiénia.Vannak kifejezetten úgy tervezték, hogy biztonságban legyen a bőre tartalmaz egyetlen gyengéd tisztító formula.Alkohol-mentes törlőkendő vannak csomagolva Puha Csomagok, a kényelem.Mennyiség : 48 darabos per csomag.Méret minden töröld : 9" x 13".Nem készült természetes gumi, latex.ALOE PEDIG LANOLIN KÉPLET : Hipoallergén törlőkendő tartalmaznak természetes aloe pedig lanolin, mint egy ideális tisztító megoldás, hogy elkerüljük a gyakori bőr irritációk.Tisztító törlőkendő nem tartalmaz alkoholt, nem száraz, érzékeny bőrre.Már előre nedvesített rendkívül puha, hogy gyengéden tisztít személyes területek pályázati bőr.TÖBBFUNKCIÓS : Rendkívül puha, de tartós anyag teszi őket kényelmes a különböző takarítás alkalmazások.Szelíd törülköző alkalmasak tisztítás kezét, majd a test.Céljuk a különböző tisztítási célokra.Tartós, ellenáll a legkeményebb munkák.KÉNYELMES HASZNÁLAT : Megfelelő méretű, hogy teljes mértékben illeszkedik a kezét, hogy biztosítja a kiváló védelmet, valamint tisztító.Csomagolt, puha csomag, amely könnyen nyit-zár.Kényelmes fedél működik egy kézzel pedig ideális a kényelmes mindennapi, valamint a használata, tartós frissesség.SOFT & TARTÓS : Ezek a szövetek készült, erős, nagy teherbírású kereszt kártolt anyag, ellenáll a legkeményebb munkák.A nedves törlőkendő munka, mint az erős, puha törülköző, majd enyhe, friss illat.Úgy tervezték, extra kényelmet, erő.Ezek a puha törlőkendő erős, de gyengéd érintésre.Méret : 48 Gróf (Csomag 1).

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik