.

.

Veggicy 46 Pack Fidget Játékok ,Fidget Csomag, Tökéletes Szülinapi Parti kellékek, Iskolai Osztályban Jutalmak ,Szorítsd Érzékszervi Játék,Autizmus Speciális Igények stresszoldó.

Veggicy 46 Pack Fidget Játékok ,Fidget Csomag, Tökéletes Szülinapi Parti kellékek, Iskolai Osztályban Jutalmak ,Szorítsd Érzékszervi

HUF 3508.65
Áruk mennyisége
Elérhető

????【Vicces Játék】 A szenzoros fidget játék, nyomja meg az egér a buborékokat vetett, aztán egy kis pattogó hang, majd forgasd át, majd indítsa el újra adni végtelen szórakozás. ????【Szülő-Gyermek Játékok】 A legjobb otthoni játék lényegét, a szülők, gyermekek, autizmus, hogy bárki, aki úgy érzi, szorongás, fidget hasznos. ????【Enyhíti a Stresszt, a Szorongást】A pop fidget játék egy hatékony otthoni lényeges, az emberek, az autista, illetve a stresszt, segít nekik enyhíti a stressz, a szorongás, illetve helyreállítani az érzelmek. ????【Biztonságos & Magas Minőségű Anyag】 A pop buborék készült, puha, kiváló minőségű szilikon, környezetbarát, gyermekbarát.Tartós, mosható, kényelmes játszani a kezét. ????[Népszerű használ] A pop buborék vicces Szülinapi Party kellék, az Osztályteremben vagy a Jutalmak, a Karnevál Díjat Dobozok, apróságot, csomagod Fillér.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik