.

.

Tűzálló Széf Digitális Kombinációs Zár Biztonságos Tűzálló Táska (1200°) Billentyűzet LED Kijelző, a Készpénz, Ékszerek, Fegyverek Szekrény (Szürke 1.7 Cub )

Tűzálló Széf Digitális Kombinációs Zár Biztonságos Tűzálló Táska (1200°) Billentyűzet LED Kijelző, a Készpénz, Ékszerek, Fegyverek

HUF 6993.00
Áruk mennyisége
Elérhető

????【Három ZÁR VOLT, biztonságosabb】Tripla szilárd zár csavar, amely a 25 mm vastag tömör acél valamint a megvastagodott bejárati ajtó, ez nem könnyű, hogy a megnyitás után, hogy zárva van, ami sokkal biztonságosabb.Lehet biztonságosan tárolni a pénz, útlevél, ékszerek, ékszer, fontos dokumentumokat, valamint több. ????【KÉT FELOLDÁSA MÓDSZEREK】Jelszó + forgó gombot, ② tartalék kulcs + forgó gombot.Amikor megkapja a biztonságos az első alkalommal kell használni tartalék kulcs + forgó gombot, hogy megnyissa a biztonságos. ????【KÉT RÉTEG PARTÍCIÓK】A doboz készült kiváló minőségű fém anyagok, két rétegű partíciók belül a biztonságos, ami kényelmes, apróságok tárolására.A teljes 1.7 cub nagy kapacitás felel meg a napi tároló van szüksége. ????【DUPLA RIASZTÓ RENDSZER】Háromszor elrontjuk aktiválhatja a figyelmeztető hangjelzést, amely az utolsó 60 másodperc, hacsak nem adja meg a helyes jelszót.Ez további védelmet a biztonsági széf. ②It működik, a négy AA-méretű elem((nem tartozéka a terméknek)), illetve amikor a vörös jelzőfény világít, jelezve, hogy az akkumulátor túl alacsony, az akkumulátort ki kell cserélni. ????【UTÁN-ELADÓ GARANCIÁLIS】Mi van szerelve két vészhelyzeti kulcs.Kérjük, ügyeljen arra, hogy a vészhelyzet billentyűk.Javasoljuk, hogy tárolja a két külön-külön, hogy ne veszítsem el mindet. 2.Ha kell bolt papír-alapú dokumentumok, adjunk hozzá egy kis csomagocska, hogy elkerüljék a nedvességet.A támogatja a 45 nap az nem ok arra, hogy visszatérjen, vagy csere.Ha bármilyen további kérdése van használata közben, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, Mi mindent megteszünk, hogy megoldja a problémát, hogy 24 órán belül.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik