.

.

Rattan Hiúság Tálca Szekrény Tetejét Fehér Szalvéta tartó Fürdőszoba 17 x 6 x 2 Wc-Papír, Kosarak, Wc Tartályok Gyertya Tálcák Wc Tartály Kosár Szőtt Vendég Törölköző (17 x 6 x 2, Fehér Mosás)

Rattan Hiúság Tálca Szekrény Tetejét Fehér Szalvéta tartó Fürdőszoba 17 x 6 x 2 Wc-Papír, Kosarak, Wc Tartályok Gyertya Tálcák

HUF 3464.10
Áruk mennyisége
Elérhető

????????????????????-???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????? : A rattan kosárral által tapasztalt Vietnami handicraftsmen, környezetbarát gyártás, gyorsan lebomlik, amely jelentősen eltér a többi utánzat a rattan a piacon.Nemet mondani műanyag!. ???????????????????????????????????? ???????????????????????? : Fehérre meszelt megegyezik a különböző terek : A fürdőszoba, hálószoba, iroda, konyha, polcok, éjjeliszekrény, stb, megy minden dekoráció stílusok, mint egy parasztház, rusztikus, klasszikus, stb.Ez a tartály tetején szervező rtop tökéletes tárolására különböző dolgok, mint a törölköző, a tekercs papír, kiegészítők, fűszer, dobozok, hozzávaló edény, játékok, TV távirányító, kis fa-fű, gyümölcs, kamra, szalvéták, kulcsok, stb. ???????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????? ???????????????????????????????? : Praktikus ábra szerelvények tetején wc fedelét, valamint a mosogató, polc, vagy más helyeken, mint a fürdőszoba tálcák, tartók, & szervezők.Ez a vendég törölközővel jogosultja tálca a fürdőszobában a tökéletes méret tárolja a különböző piperekészlet is rendelkezésre áll, például a rendszeres wc-papír tekercset, törölköző, bőrápoló, parfüm, smink, gyertya, stb. ????????????????????-???????????????????????????? ???????????????????????????????? : Válasszuk ki a legjobb anyag kézzel nyújtani egy sima edge tömör szerkezetű, rendkívül tartós szervező.Ez a hosszú, keskeny tálca a legjobb ajándék a természet-szerető Karácsony, esküvő, ház avató buli, stb. ????????????????????-???????????????? ????????????????????-???????????????? ???????????????????????????????????? : Ha nem elégedett a konyha tálcák számláló dekoratív , stb. mi visszatérítjük a fizetés 100% - os, kérdések nélkül.Kattintson a 'Kosárba', illetve 'Vásárlás'!.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik