.

.

CLOCLO Kerékpár Tároló Fészer Sátor, Nagy Kerékpár Sátor, 210D Oxford Vastag Vízálló, Hordozható Kerékpár Fedezze Sűrűsödik & Megerősített, Alumínium Konzol, Kerti Kerékpár, Javítás, Eszközök,Játékok (78.8x74.8x39.3 hüvelyk)

CLOCLO Kerékpár Tároló Fészer Sátor, Nagy Kerékpár Sátor, 210D Oxford Vastag Vízálló, Hordozható Kerékpár Fedezze Sűrűsödik

HUF 11457.45
Áruk mennyisége
Elérhető

210 D ezüst bevonatú Oxford Szövet, Vízálló(PU4000). 【Nagy kapacitású tárolóban】 kap egy 200*190*100cm / 78.8 x 74.8 x 39.3 hüvelyk nagy tárolóban, könnyű tárolására elfér két felnőtt kerékpárok.A nagy méretű tárolóban tudunk menedék emberek az eső, az árnyék-különleges körülmények között. 【Szilárd anyag】A tárolóban készült kiváló minőségű 210 D ezüst bevonatú Oxford szövet, vízálló(PU4000), három réteg anti-szakadás anyag ,amely könnyet, vízálló, szél ellenálló.Egy vastag réteg 210 D ezüst bevonatú Oxford szövet, vízálló ruha egészül ki, hogy az alján a sátor.A Prémium anyagból lehet elkerülni a napfény Besugárzás, hogy megakadályozza a berendezések öregedés,kis ablak, design, kényelmes, szellőző. 【Védő Kerékpár Fészer】Védi kerékpárok a elemek, a vadon élő állatok, eső, nap, törmelék.Nem kell aggódni a részek egyre korrodált által ware okozott az időjárás.Teljes cipzár az ajtót, hogy teljesen zárni az ajtót, majd adja meg a teljes védelmet az időjárás, por, piszok, nap által okozott károk. 【Többcélú Használat】Clo Clo A tárolóban zseniálisan célja pedig kiváló minőségű.könnyen bolt kerékpár, medence kellékek, kerti berendezések, gyermekjátékok, valamint egyéb dolgokat tárolni kívánja.Azt is fel lehet használni, mint egy kemping.Felhasználható bármilyen célra akarod. 【Gyorsan Beállítása Le】Ez kevesebb, mint 10 perc alatt össze a sátrat, nem igényel eszközöket!Egyenesítse ki a keretet, majd helyezze be a gap fenntartva a sátorban, hajlik a keret egy boltív egy kis erőt használni egy rövidebb keret, hogy nyissa meg a szélesség használni, szélálló köröm megvédi a tárolóban több kétszeres kültéri használatra.

Az áru jellemzői

1.Kiterjesztett méret:

Vásárlók, ahogy tetszik