.

.

Magicgel Vissza fájdalomcsillapító Gél Kiszerelés: Hideg vagy Meleg Jég a Hátsó Sérülések Újrahasználható (Relief az Alsó Deréktáji, Ülőideg, Degeneratív Betegség Lemez, Farkcsont, Farokcsont Fájdalom)

Magicgel Vissza fájdalomcsillapító Gél Kiszerelés: Hideg vagy Meleg Jég a Hátsó Sérülések Újrahasználható (Relief az Alsó Deréktáji,

HUF 3373.65
Áruk mennyisége
Elérhető

✅ ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? - Gerinc terapeuták javasoljuk a hő, illetve hideg csomag a terápia, mint a legjobb módja annak, hogy csökkenti a gyulladást.A Mágia Gél pad, illetve heveder biztosítja tömörítés kifejezetten a felső, mind az alsó vissza sérülések. ✅ ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????????????? - A gél csomag kontúr körül a kopasz ember feje, s oldalán a derék körül, illetve rögzíthető tépőzárral.Használható a csípőn át a hátsó, a törzs, a hasa pedig több.A neoprén belélegezhető, így nem okoz viszketést, illetve felveheted közvetlen ellen, a bőr vagy a ruhák. ✅ ???????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????? : Orvosi tanulmányok kimutatták egy hideg csomag fokozza a sebgyógyulást, gyorsítja a gyógyulási idő.Ha a sebészeten küzd általános fájdalmak, vagy a nyaki gerinc vagy diszkomfort - ez a csomag hordható zárójel felgyorsítja a gyógyulási idő, illetve csökkenti a fájdalmat. ✅ ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????? - A legvastagabb viszkozitás gél, a csomag továbbra is hajlékony, egyenesen a hűtőből.A rugalmasság lehetővé teszi, hogy a csomag kontúr hátra, ülj ellen az adott területen, ez okozza a kellemetlenséget.Továbbá megtalálja nálunk a CE-jelölés nyilvántartott, az FDA, az a darab szem. ✅ ???????????????? ????????????????????????????, ???????????????? ???????????????????????????? : Izomgörcsök, valamint a kezelések javasoljuk, meleg/forró használni.A gél csomag lehet melegíteni a mikrohullámú sütőben vagy forró vízben, majd melegen 18 perc.Biztonságos, szivárgás ingyenes, 2 év garancia, hogy ez a szolgáltatás garancia!.Gerinc terapeuták javasoljuk a hő, illetve hideg csomag a terápia, mint a legjobb módja annak, hogy csökkenti a gyulladást.A Mágia Gél pad, illetve heveder biztosítja tömörítés kifejezetten a felső, mind az alacsony vissza sérülések.Orvosi tanulmányok kimutatták egy hideg csomag fokozza a sebgyógyulást, gyorsítja a gyógyulási idő.Ha a sebészeten küzd általános fájdalmak, vagy a nyaki gerinc vagy diszkomfort - ez a csomag hordható zárójel felgyorsítja a gyógyulási idő, illetve csökkenti a fájdalmat.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik