.

.

KAPUCI Deluxe Elegáns Auto-Kinyitni a Széfet, Digitális Kezelő Képernyő Biztonságos Doboz Belső Fény,Biztonsági Acél Haza,Alkalmas Otthoni, Irodai, Szállodai, Pénz, Pisztoly, Ékszerek(Fehér)

KAPUCI Deluxe Elegáns Auto-Kinyitni a Széfet, Digitális Kezelő Képernyő Biztonságos Doboz Belső Fény,Biztonsági Acél Haza,Alkalmas

HUF 29767.50
Áruk mennyisége
Elérhető

Biztonság-A biztonsági doboz készült tömör acél lemez.Rejtett integrált zsanér növeli a biztonsági teljesítménye a biztonságos.Minőségi Tároló-a belsejében A biztonságos fogad el egy dupla réteg kialakítása, valamint a kivehető polc teszi a tároló rugalmasabb.A beépített led fény lehetővé teszi, hogy megtalálja elem pontosan akkor is, ha nincs elegendő fény.Ugyanakkor, a flanel be a biztonsági doboz jobban megvédje a tételeket.Kulcsnélküli Nyitott A digitális jelszó kényelmes megoldja a problémát, hogy nála kulcs.Csak meg kell adnia a helyes jelszót, majd az ajtó nyitható automatikusan,könnyű elemek eléréséhez.Könnyű Mérkőzés - E helyezni a szekrényben, a szekrény vagy hálószoba, jól illeszkedik a sokféle jelenetek.Telepítés - biztonságos az előre fúrt szerelési lyukak a vissza, majd a terjeszkedés csavarokat tartalmazza a tartozéktartót.Helyre lehet hozni a falra vagy a szekrényre.Mi van a csomagban:. 1 x Széf biztosított. 1 x Kulcs Mezőbe. 1 x Termék Kézikönyv. 2 x tartalék Kulcs. 2 x Terjeszkedés Csavart. 1 x Külső Akkumulátor.Óvintézkedések:. 1. Zárás után az ajtót, nyomja meg a [#] gombot, az ajtó automatikusan zárva. 2. Ha szeretné, hogy vegye fel a tétel bevitele után a helyes jelszót, nyomja meg a [#] vége. 3. Ne tegye a tartalék kulcs a biztonságos, ha van rendellenes helyzet (elfelejtettem a.jelszó, lemerült az elem), akkor használja a tartalék kulcs, hogy nyissa ki a széfet.A szilárd anyag biztosítja az alapvető biztonsági tulajdonságait a biztonságos mezőbe, majd az automatikus ajtónyitás technológia megkönnyíti a hozzáférést az elemeket.Az aranymetszés, a tiszta lapos home design könnyebb integrálni a környező jelenetek.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik