.

.

303 Leather Cleaner - 1. Lépés: Tisztítja meg Preps - Biztonságos Használatra Mindkét Befejezett, illetve Befejezetlen Bőrök - Tisztítja a Kemény Foltok - pH Kiegyensúlyozott - Nem Káros, Szilikonok, 15.5 fl. oz. (30230CSR)

303 Leather Cleaner - 1. Lépés: Tisztítja meg Preps - Biztonságos Használatra Mindkét Befejezett, illetve Befejezetlen Bőrök

HUF 4873.50
Áruk mennyisége
Elérhető

Preps felület kondicionáló/védelemmel.Eltávolítja a kemény foltok könnyedén.Maradék ingyenes.p H kiegyensúlyozott.Biztonságos használatra kész, félkész bőr.1. lépés-a 2 lépés Bőr rendszer. 303 Bőr Tisztább hatékony, de kíméletes tisztítószer, hogy a nagy használja mindkét befejezett, illetve befejezetlen bőrök.A recept származik, csak természetes összetevőket, illetve a p H-ja semleges, hogy biztonságos a használata, anélkül, hogy károsítaná a bőr.Ez nem jelenti azt, hogy áldozatokat a tisztítási teljesítmény ellenére.A termék eltávolítja a kemény foltok könnyedén, majd a maradék ingyenes.Ez azt jelenti, hogy a felület tiszta készen áll arra, hogy az alkalmazás a kondicionáló, hogy megpuhuljon, de védje a felületet.

Az áru jellemzői

Vásárlók, ahogy tetszik